Tijdelijk voor de eerste 25 deelnemers: De volledige opleiding 80% in prijs verlaagd!

WORD BINNEN 6 WEKEN EEN NEXT GENERATION ELITE ONLINE MARKETEER MET ONZE ALL-IN-ONE MARKETING MASTERY OPLEIDING!

…Van TikTok, Facebook & Instagram Ads tot Funnels, Ecommerce & Organic Selling. Deze opleiding heeft werkelijk alles wat je nodig hebt om jezelf volwaardig social media marketeer te kunnen noemen in 2022!

Na bijna 7 jaar actief te zijn in social media marketing heb ik van alles voorbij zien komen. Strategieën die tijdelijk te gek werken of die juist eigenlijk te ‘spammy’ zijn en je reputatie omlaag helpen..

Speciaal voor jou heb ik de beste strategieën gebundeld die op dit moment gebruikt worden door mijzelf en vele top coaches en experts, in een aanbieding die eigenlijk misdadig is: Pak nu tijdelijk meer dan 80% korting op de opleiding ‘Online Marketing Elite’, ons top programma dat onze studenten binnen 6 weken opleidt tot volwaardig marketeer!

100% ALL-IN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE: Vind je de opleiding na alle 6 lesdagen te hebben gevolgd toch niet waardevol genoeg? Dan krijg jij je geld terug en €100 extra voor de moeite, no questions asked. 

1
GEGEVENS
2
BETALING
Online Marketing Elite Opleiding × 1
-
+
997.00
Subtotaal 997.00
btw 0.00
Totaal 997.00

Jouw Informatie

Jouw Producten

Producten
Prijs
Online Marketing Elite Opleiding
Koop nu en bespaar tijdelijk 4,003.00 (80.06%)
997.00

Hoe ziet de opleiding eruit?

Online Marketing Elite Opleiding

We gaan 6 weken lang elke vrijdag (de dag is nader te bepalen) aan de slag met onder andere: TikTok Organic & Ads, Facebook & Instagram Ads, Ecommerce funnels, Email Marketing, Analytics & Reporting en nog veel meer. Na deze opleiding ben je je tijd vér vooruit als meer dan volwaardig Online Marketeer! (Kies voor de add-on voor de fysieke training en de lunch wordt verzorgd)

Order Summary

Product
Totaal
Online Marketing Elite Opleiding × 1
997.00
Subtotaal 997.00
btw 0.00
Totaal 997.00

Betalingsopties

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacybeleid.

* 100% Veilig & Vertrouwd Betalen *

Tijdelijk voor de eerste 25 studenten: De volledige Mastery Opleiding ‘Elite Online Marketeer’ maar liefst 80% in prijs verlaagd!

Klanten, partners & bekend van o.a.

Wat ga je leren in de
Online Marketeer Elite Opleiding..

TikTok Organic & Advertising van A tot Z: Onder andere hoe je content inzet om een hoge ROAS te bereiken. Je leert niet alleen ads te runnen, maar ook nog eens de tactieken van de beste marketeers van dit moment.

Hoe je met social media content mensen volledig klaar stoomt om van jou te kopen. Organische content strategieën die jouw accounts laten ontploffen!

Facebook & Instagram Ads van A tot Z: Alles wat je moet weten over adverteren met de Meta apps. Hands-on praktische workshops zodat je het volledig onder de knie krijgt en zelf ads kunt runnen.

Wat zijn funnels en waarom kunnen je ads niet meer zonder? Ecommerce Funnels van A tot Z! Inclusief gratis templates die je direct kunt gebruiken.

Wist je dat email marketing follow-up verantwoordelijk is voor meer dan 73% van alle sales binnen een campagne? We gaan je leren hoe je je email marketing moet inrichten voor maximale omzet!

Mijn naam is Dennis Sanchez, al 7 jaar lang Social Media Expert en Business Coach.

Samen met mijn vrouw Saar Sanchez ben ik Unleash University gestart. Wij leren mensen een nieuwe manier van online verkopen, namelijk het Omnipresence Model. Een combinatie van Organic Content, Social Selling, Ecommerce Funnels & Advertising. Dit is wat de Elite Marketeers van nu doen om een een bizarre ROI te bereiken! 

Unleash University’s Elite Online Marketeer start al over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

FW: RE: Hoe bedoel je een ‘Elite Online Marketeer’?

Van: Dennis Sanchez
Aan: Marketeers, Coaches, Experts & Ondernemers

Oké lieve mensen, Dennis Sanchez hier.. Na honderden mensen getraind te hebben en 1000en vragen gekregen te hebben heb ik iets ontdekt. 

Mensen willen graag iets praktisch leren. Hands-on. Iets wat direct toe te passen is in het werkveld en waar je gelijk mee aan de slag kunt. 

Het is dan ook de grootste ergernis van (aankomend) marketeers dat trainingen vaak echt over ‘lucht’ gaan. Marketing strategie dit, marketing strategie dat.. 

Maar wanneer gaan we nou eens écht aan de slag?! 

Er is een ongelofelijk groot tekort aan getalenteerde marketeers. Mensen die niet alleen met mooi vakjargon kunnen praten, maar vooral mensen die weten hoe ze iets moeten bouwen. 

TikTok Ads, Sales Funnels, Squeeze pages, e-mail sequences, Analytics dashboards, noem het maar op.. Als jij deze skill hebt dan gaan er deuren voor je open. 

Letterlijk: Als ondernemer kun je met deze skills hordes aan nieuwe klanten verwelkomen. Of als je wilt groeien in je carrière: Met deze skills kun je solliciteren voor een gave nieuwe functie als online marketeer, content marketeer, social media manager of media buyer.

Stel dat jij een coach of expert bent, dan kun je hiermee eindelijk je expertise aan de man brengen en starten met het bouwen van je eigen community van superfans. De mogelijkheden zijn letterlijk eindeloos. Marketing is dan ook écht een high income skill. Iets waar je je leven lang profijt van zult ondervinden. 

Maar hoe komt het dan toch dat er zo’n tekort is aan marketeers? Simpel.. Dit word je niet op school geleerd. Bij het vak marketing leer je een gigantisch document schrijven vol met ‘opvul termen’ die niets zeggen. Maar leer je hoe je ads moet bouwen? Nee. Leer je hoe je e-mail kunt gebruiken om een fanbase te bouwen? Nope. Misschien dan hoe je een funnel kun bouwen om te verkopen en te upsellen? Zeker niet. 

Er is dus een tekort aan praktische kennis. En daar willen wij iets aan doen.

Het is onze missie om zo veel mogelijk ‘Elite Online Marketeers’ op te leiden. Marketeers die hun beslissingen niet baseren op aannames, maar die zelf achter de knoppen zitten. Die weten hoe ze online kunnen verkopen en eigenhandig alles in elkaar kunnen zetten. Marketeers die je kunt vergelijken met Seal Team 6: Echte professionals die weten waar ze het over hebben. 

En om zoveel mogelijk marketeers aan een Marketing Mastery opleiding te helpen hebben we iets bizars bedacht. Wat nou als we het MEEST GESTOORDE AANBOD OOIT ONTWIKKELEN.

Iets dat je simpelweg niet kunt laten liggen als je jezelf oprecht wilt ontwikkelen als Online Marketeer. Als Content Marketeer. Als Ondernemer, Coach of Expert. 

Maar. wat. is. het. dan? Elite Online Marketeer is..

In 6 weken (!) gaan wij jou opleiden tot een Elite Online Marketeer! Hoe gaaf is dat?! Elke week behandelen we online een ander topic gedurende een volledige dag. We gaan aan de slag met opdrachten, we zorgen dat je alles hands-on leert en aan de slag gaat met onder andere TikTok, Facebook & Instagram Ads,  Pixels instellen, met Sales Funnels bouwen, met e-mail marketing follow-up sequences, met Google Analytics, Dashboards en nog veel meer. 

Daarnaast is er tijdens de dag genoeg mogelijkheid om je vragen te stellen. We hebben zelfs de mogelijkheid voor 10 mensen om fysiek aanwezig te zijn bij de training! Bekijk het aanmeldformulier en maak jouw keuze voor online of fysiek aanwezig. 

Na deze 6 lesdagen verdeeld over 6 weken weet jij alles wat nodig is om zelf succesvol te worden met een eigen webshop. Je zult dit ook voor eventuele klanten kunnen inrichten of op je werk. We gaan je van A tot Z meenemen in de volledige marketing funnels waarin ook content marketing en social media strategie aan bod komen.

Daarnaast word je ook onderdeel van een community waar je elke week je huiswerk opdrachten in krijgt en al je vragen kunt stellen tijdens de wekelijks Q&A livestreams die in de besloten Facebook groep plaatsvinden. Zo hoef je nooit meer vast te lopen en ben je de hele week (6 weken lang) van elkaar aan het leren! 

En het mooiste van alles is.. We bieden je een 100% ALL-IN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE. Dit betekent dat als je na de 6 weken gevolgd te hebben het niet waardevol genoeg vond, je 100% van je lesgeld vergoed krijgt. Sterker nog: we geven je €100 extra terug voor de moeite, no questions asked. 

LET OP: Tijdelijk is de Mastery opleiding ‘Elite Online Marketeer’ 80% afgeprijsd! Dit geldt voor de eerste 25 personen die zich aanmelden. Dit betekent dat je nu niet €5000 betaald voor deze 6-weekse opleiding, maar het EXTREEM LAGE BEDRAG van maar €997! 

Dit vind je nergens! Laat deze kans niet aan je voorbij gaan en meld je vandaag nog aan voor de Mastery Opleiding ‘Elite Online Marketeer’ van Unleash University. Ik hoop je snel te kunnen verwelkomen op de eerste trainingsdag.

Groet,

Dennis Sanchez

 

PLANNING VAN TRAININGEN

6-weken planning

Marketing Day

Vrijdag 7 okt, Den Haag

Op deze dag leer je het geraamte. De basis voor elke sterke marketing strategie. Je leert hoe je moet denken, welke tools je kunt gebruiken om tot conclusies te komen, je leert je research te doen, kortom, alles wat je nodig hebt voor de komende weken. Marketing 101.

Content Marketing, SEO & Organic Traffic

Vrijdag 14 okt, Den Haag

Hoe maak je slim gebruik van organic verkeer via bijvoorbeeld Social Media? Een goed ingerichte social strategie heeft namelijk een enorme impact op het succes van je ad campagnes. Op deze dag leer je alles over SEO, Organic Traffic & Content Marketing.

Alles over Advertising

Vrijdag 21 okt, Den Haag

We snappen allemaal de kracht van advertenties. Je bouwt een campagne, geeft geluid uit en genereert bereik, leads of zelfs sales. Maar er zit veel meer achter een succesvolle campagne! We duiken in TikTok, LinkedIn, Facebook & Instagram Ads.  

Sales Funnels & Lead Generation

Vrijdag 28 okt, Den Haag

Om je doelstellingen te behalen is het heel belangrijk om leads te genereren en sales te maken. Vandaag gaan we je leren hoe je makkelijk leads kunt verzamelen en hoe je je average cart value enorm kunt verhogen zodat je nóg meer winstgevend bent!

E-Mail Marketing & Marketing Analytics

Vrijdag 4 nov, Den Haag

Wist je dat 73% van alle sales plaatsvindt in een e-mail marketing sequence? Je leert vandaag hoe je een nurture flow, cart abandonment flow, upsell flow en follow-up flow moet maken. Daarnaast: Meten is weten. Hoe zorg je dat je al je metrics op 1 plek kunt inzien? We nemen een duik in Marketing Analytics!

Ascention Day

Vrijdag 11 nov, Den Haag

Op laatste dag brengen we alles bij elkaar. Geen vraag blijft onbeantwoord en je voelt je oppermachtig met je nieuw verworven marketing kennis. Congrats! Je bent een Elite Online Marketeer. Als je de 6 weken met succes hebt afgerond ontvang je van ons een custom Unleash University NFT waarmee je online kunt laten zien dat jij een echte Elite Online Marketeer bent. 

BONUS: Wekelijkse Q&A Livestream!

Na de lesdag op vrijdag ga je aan de slag met het maken van je huiswerk opdracht. Er zijn altijd dingen waar je dan tegenaan loopt. Iets wat je niet volledig begrijpt of simpelweg vragen die omhoog komen. Daarom doen we elke woensdag een livestream Q&A in de community. Daar kun je al je vragen stellen zodat je weer door kunt!

Ik kan dan niet.. Staan de data vast?

Dit is een voorgenomen startdatum. Data kunnen nog veranderen en we gaan hoe dan ook met meerdere groepen starten. We kunnen dus altijd een plekje voor je vinden in een andere reeks. 

Waarom is de opleiding zo afgeprijsd?

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te helpen om over up-to-date online marketing kennis te beschikken. Dit kunnen we alleen doen door de opleiding zo toegankelijk mogelijk te maken. Vandaar deze stuntprijzen.

Ik heb een specifiek marketing vraagstuk, kun je mij daarmee helpen?

Zeker weten! Ga naar www.unleashmarketing.nl en plan een gratis call in. Tijdens die call kunnen we je vraagstuk bespreken en kijken of we iets voor je kunnen betekenen. 

Hoe zit het precies met de garantie die jullie geven?

Wij bieden een 100% all-in niet goed geld terug garantie. Als je de 6 weken hebt afgemaakt en je vond het niet waardevol genoeg dan krijg je gewoon je geld terug. Sterker nog, we geven je €100 extra voor de moeite. No questions asked.

Ik heb een andere vraag. Hoe kan ik contact opnemen?

Je kunt ons bereiken via info@unleashuniversity.nl of per telefoon op +31850041743. We helpen je graag verder.

© Copyright 2022. Alle rechten voorbehouden

Scroll naar boven